Esiintymispaikat

2017  
11.9.

Maanantaina “400 VUOTTA SIKSES” Paanulassa 18.00 Lokalahden Marttojen tilaisuudessa

7.9. Torstaina “400 VUOTTA SIKSES”  Laitilan kirjastossa klo 17.30
30.7. Sunnuntaina ”400 VUOTTA SIKSES” Kalannin kotiseutumuseossa klo 18.00 Kalannin kotiseutujuhlissa
29.7. Crusell -viikon lauantaina “400 VUOTTA SIKSES” sukujuhlissa Aquarius -kabinetissa klo 14.00
8.6. Torstaina Laitilan kirjastossa klo 17.00 kehitysvammaisten teatteri Kissimirrin nukketeatteriesitys ”Suomi mielessäin”. Voileipäkahvit! Vapaa pääsy! 
11.5.

Torstaina “400 VUOTTA SIKSES” kulttuuritalo Crusellissa pienellä näyttämöllä Uudessakaupungissa klo 19.00 kaikille avoimella estradilla.

18.5. Torstaina “400 VUOTTA SIKSES” Uudenkaupungin työväentalolla klo 14.30 Uudenkaupungin eläkeläisten Erkinpäiväjuhlassa.
11.5. Torstaina Runotuvan ”Kotikonnut”-esitys Laitilan kirkkotuvalla klo 11.00 varttuneen väen kerhossa.
23.4. Sunnuntaina Runotuvan ”Kotikonnut”-esitys klo 15.00 Kappelinmäen koululla Laitilassa Vakka –Suomen kansalaisopiston kevätnäyttelyn yhteydessä.
20.4. Torstaina Runotuvan ”Kotikonnut”-esitys yli 65-vuotiaiden juhlassa Vanhalla opistotalolla klo 14.00.
17.4. Laitilan kirkkokodilla Toivontuvassa kehitysvammaisten teatteri Kissimirrin nukketeatteriesitys ”Suomi mielessäin” klo 9.00 alkavan aamupalan jälkeen.
12.4. Keskiviikkona Vakka - Suomen Kansalaisopiston kymmenvuotiaiden Sanaseikkailijoiden NAAKKA - ESITYS klo 19.00 kulttuuritalo Crusellissa pienellä näyttämöllä Uudessakaupungissa klo 19.00 kaikille avoimella estradilla lasten ja nuorten päivänä.
5.4. Keskiviikkona ”400 VUOTTA SIKSES” Pajalan työkeskuksessa klo 12.00
29.3. Vakka - Suomen Kansalaisopiston kymmenvuotiaiden Sanaseikkailijoiden Naakka –esitys Uudenkaupungin kirjastossa klo 18.00. Esitys on rakennettu 400 -vuotiaan Uudenkaupungin kunniaksi. Siinä on käytetty sekä omia tekstejä että osia Heidi Nummilan teksteistä 2016 ilmestyneestä kirjasta ”Uki ja naaka”.
27.3. Maanantaina klo 11.00 Runotuvan ”Kotikonnut”-esitys Laitilan kirkkotuvalla Toivontuvassa.
24.3. Perjantaina Laitilan kirjastossa klo 15.00 kehitysvammaisten teatteri Kissimirrin nukketeatteriesitys ”Suomi mielessäin”.
23.3. Torstaina ”Kotikonnut”-esityksen avoimet kenraaliharjoitukset Laitilan kirjastossa klo 11.00 Runotupa on Eila Saarvan ohjaama vuodesta 2008 Laitilan kirjastossa toiminut Vakka-Suomen Kansalaisopiston ryhmä. Runotuvassa on vuosittain mukavalla joukolla ja suurella mielenkiinnolla tutkittu runoja ja muitakin tekstejä. On käyty läpi joko tietyn kirjailijan tuotantoa tai lähestytty runoja monenmoisista teemoista käsin. Aina välillä on rakennettu esitys tai pidetty runoraati. Suomen juhlavuoden kunniaksi olemme koonneet otteita kotikontumme eli Suomen  tarinasta ja historiasta. Kuljemme säkeiden siivittäminä sotkan munan laskemisesta nykyvuosikymmenille. Esitys ”Kotikontumme” on täynnä tunnelmaa.
17.3.

Perjantaina Laitilan kirjastossa klo 9.30 kehitysvammaisten teatteri Kissimirrin nukketeatteriesitys ”Suomi mielessäin”. Voileipäkahvit! Vapaa pääsy!
Vakka-Suomen kansalaisopiston Laitilan osastossa on toiminut kehitysvammaisten teatteriryhmä Kissimirri vuodesta 2008 asti yhteistyössä Palke 7:n kanssa. Ryhmää on ohjannut koko ajan Eila Saarva. Ryhmän näyttelijöinä on kuusi alkuperäistä ja kaksi uudempaa esiintyjää. Palke 7:stä ryhmä on saanut tilojen lisäksi hyviä avustajia. Tänä vuonna 2017 Kissimirri haluaa osallistua  Suomi 100 -juhlavuoteen ”Suomi mielessäin” nukketeatteriesityksellä. ”Suomi mielessäin” on mainio esitys. Tässä esityksessä ryhmä on alkanut kartoittaa kotimaatamme Suomea kaskujen, sutkautusten ja laulujen kautta pilke silmäkulmassa. Käsikirjoitus on toteutettu koko Kissimirri -ryhmän voimin omana työnä. Syksyllä 2016 rakentuivat nuket. Se oli  oma prosessinsa. Jokainen teki itse oman nukkensa. Keväällä 2017 oli vuorossa esityksen harjoitteleminen. Nuket esiintyvät eri rooleissa.
Valmis esitys on hieman ilkikurinen ja erittäin iloinen esitys rakkaasta satavuotiaasta Suomestamme. Lähellä olevista, tärkeistä ja arvostetuista asioista on helpottavaa välillä myös vitsailla.

15.3. Keskiviikkona “400 VUOTTA SIKSES” Novidan ruokasalissa 15.3. Klo 14.30 Uudenkaupungin kansallisten seniorien juhlassa.
14.3. Tiistaina “400 VUOTTA SIKSES” Uudenkaupungin Sorvakkokodilla klo 14. Vapaa pääsy!
28.2. Tiistaina “400 VUOTTA SIKSES” Uudenkaupungin kirjastossa klo 18 . Vapaa pääsy! 
7.2. Tiistaina “400 VUOTTA SIKSES” Sakunkulmassa klo 13 alkaen, Vapaa pääsy! 
Runokamari on Eila Saarvan ohjaama vuodesta 2011 Uudenkaupungin kirjastossa toiminut Vakka-Suomen Kansalaisopiston ryhmä. Kamarissa on vuosittain mukavalla joukolla ja suurella mielenkiinnolla tutkittu runoja ja muitakin tekstejä. On käyty läpi joko tietyn kirjailijan tuotantoa tai lähestytty runoja monenmoisista teemoista käsin. Aina välillä on rakennettu esitys tai pidetty runoraati.
Tänä vuonna Runokamari haluaa osallistua Uudenkaupungin 400 -vuotis juhlaohjelmaan esityksellä "400 VUOTTA SIKSES". Esityksessä käydään läpi kotikaupungin historiaa ja muistoja runoin ja tekstiottein, iloisella meiningillä, kunnioituksella ja samalla huumoria ja hyvää tuulta viljellen.
28.1.

Lauantaina klo 15.00 Laitilan kirjastossa Runoraati on osa Kustaa Hiekan kulttuuriviikkoa. Tänä vuonna kuultiin runoja teemalla "Suomeni mun". Runoja luki Vakka-Suomen kansalaisopiston Runotupa-ryhmän väki ja niistä keskusteli nelihenkinen raati. Tänä vuonna raadissa olivat mukana Maria Kantonen, Sami Marttila, Päivi Salminen ja Hannu Sarajuuri. Tilaisuuden juontaa Eila Saarva.

2016
12.12. Riekkomäen Satuhahmoteatterin bändien sekä omaisten joulujuhla. Bändiä on ohjannut Eija Karvinen ja teatteria Eila Saarva. Teatterin osuus joulujuhlassa on esittää kuvitettuja arvoituksia bändien lauluista.
17.8. Kaunummen kodin Kesäjuhlat Eurajoella klo 13.00. Kodin oma Teatteriryhmä esittää kavalkadin kuvitettuja lauluja. Ohjaus Eila Saarvan.
14.6. Riekkomäen Satuhahmoteatterin bändien sekä omaisten kesäjuhla. Bändiä on ohjannut Eija Karvinen ja teatteria Eila Saarva. Teatterin osuus kesäjuhlassa on kevätmuotinäytös. Yhteistyön tuloksena on syntynyt digitarina teatteriryhmän nukketeatteriesityksestä: ”Simo rakentaa taloa”. Kertomus Simon turhautumisesta, haaveista ja uusien haasteiden kohtaamisesta. Käsikirjoitus: Koko työryhmä. Nukenrakennuksen ohjaus: Aati ja Eila Saarva. Ohjaus ja tarina riimittely: Eila Saarva, musiikin ja tehoteiden ohjaus Eija Karvinen. https://www.youtube.com/watch?v=SvKww_TUTck
4.5. Keskiviikkona kello 14.00 Laitilassa työelämän Monipalvelukeskus Palke 7:ssä, Poukantie 5, Vakka - Suomen kansalaisopiston kehitysvammaisten teatteriryhmä Kissimirri esittää: Ystävyyden kaarisilta. Tervetuloa!
18.4. Taivassalon nuortenkoti klo 19.00 Viidestoista yö, Laitilan soittokunnan kevätkonsertti, teemana Juice, soittokunnan johtaminen Minna Kajander,
kirjallisen tuotannon esityksen ohjaus Eila Saarva
17.4. Laitilan kaupungintalo klo 15.00, Viidestoista yö, Laitilan soittokunnan kevätkonsertti, teemana Juice, soittokunnan johtaminen Minna Kajander,
kirjallisen tuotannon esityksen ohjaus Eila Saarva
5.4.

kello 14.00 Laitilassa työelämän Monipalvelukeskus Palke 7:ssä, Poukantie 5, Vakka - Suomen kansalaisopiston kehitysvammaisten teatteriryhmä Kissimirri esittää: Ystävyyden kaarisilta. Tervetuloa!

27.4. kello 14.00 Laitilassa työelämän Monipalvelukeskus Palke 7:ssä, Poukantie 5, Vakka - Suomen kansalaisopiston kehitysvammaisten teatteriryhmä Kissimirri esittää:
Ystävyyden kaarisilta. Tervetuloa!
20.4. kello 9.30 Laitilassa työelämän Monipalvelukeskus Palke 7:ssä, Poukantie 5, Vakka - Suomen kansalaisopiston kehitysvammaisten teatteriryhmä Kissimirri esittää: Ystävyyden kaarisilta. Tervetuloa! Mukana myös Suontaan koululaiset.
30.3. kello 13.30 Laitilassa työelämän Monipalvelukeskus Palke 7:ssä, Poukantie 5, Vakka - Suomen kansalaisopiston kehitysvammaisten teatteriryhmä Kissimirri esittää: Ystävyyden kaarisilta, Ensi-ilta Palke 7:n väelle.
 
”Mitä jos maailma olisi ystävällisempi ja erilainen paikka.”
”Itse kylää siitä lähin koettelivat myrskyt ja erimielisyydet ja muut vaikeudet. Mutta mikään ei pystynyt kylää kaatamaan. Sillä oli niin vahvat juuret. Erimielisyyksistä ja vaikeuksista selvittiin!”
”No mää annan anteeksi. Asia on nyt kunnossa! Voitasko me täst lähin näin aina sopii kaikki asiat?”
 
Esitys on viihdyttävä tarina pettymyksistä, ystävyydestä, anteeksi antamisesta sekä mielikuvituksen lennosta. Tarinan käsikirjoitus ja esityksessä käytetyt teatterinaamiot ovat ryhmän työn tulosta. Käsikirjoituksen, teatterinaamioiden teon sekä esityksen on ohjannut Eila Saarva. Avustajina sekä käsikirjoitusvaiheessa että naamioiden teossa ovat toimineet Monipalvelukeskus Palke 7:n lähihoitajaopiskelijat ja naamioiden rakennusvaiheessa lisäksi neljä Laitilan SPR:n vastaanottokeskuksen turvapaikan hakijaa. Ohjaajan assistenttina on koko ajan toiminut Maria Kantonen sekä varsinaisessa harjoitus- ja esitysvaiheessa hänen lisäkseen Mustafa Alshawi sekä Marjatta Kylä-Heiko.
4.2. Riekkomäen palvelun kehitysvammaisten teatteriryhmän nukketeatteriesitys: Simo rakentaa taloa. Klo 13.00 yleisönä Laitilan työ-ja monipalvelukeskuksen Palke 7:n päivätoimintaryhmä sekä Vakka-opiston Kehitysvammaisten teatteriryhmä Kissimirri.  
30.1. Runoraati, Lukutupa, Fredrika-sali llo 15–17 . Runoista keskustelemassa lasten ja nuorten raati Eila Saarvan ohjauksessa. Runoja lukevat Vakka-opiston Runotupa-kurssin väki.  

2015

15.12. Riekkomäen palvelun kehitysvammaisten teatteriryhmän nukketeatteriesitys: Simo rakentaa taloa. Klo 17.30 yleisönä teatteriryhmän omaiset, Riekkomäen bändiläiset ja talon oma väki.
25.11. Riekkomäen palvelun kehitysvammaisten teatteriryhmän nukketeatteriesitys: Simo rakentaa taloa. Kertomus Simon turhautumisesta, haaveista ja uusien haasteiden kohtaamisesta. Käsikirjoitus: Koko työryhmä. Nukenrakennuksen ohjaus: Aati ja Eila Saarva. Ohjaus ja tarina riimittely: Eila Saarva Klo 14.00 yleisönä Riekkomäessä Raumalla Winnovan lähihoitajakurssi ja oman talon väki.
3. – 13.8. Kehitysvammaisten teatteriryhmän teatterinukkekurssi Riekkomäen palveluasunnolla. Aati ja Eila Saarva.
23.7.  Rauman pitsiviikko: 12.30­13.30 Pehmoeläinten tapaaminen. Kaipaako oma pehmoeläimesi toisten seuraa? Poteeko hän yksinäisyyttä? Tai onko hän niin seurallinen, että kaipaisi tavata kotiseutunsa muita pehmoja? Tuo oma pehmoeläimesi ja oma aikuisesi pehmoeläintenpehmoeläinten tapaamiseen. Esittäytymisten ja jutustelun jälkeen on runoraadin vuoro, jonka tuomariksi jokaisen lapsen ja aikuisenkin pehmo pääsee. Tämän jälkeen onkin pehmojen vuoro esiintyä ja näyttää oma talenttinsa.
10.6. NELJÄ VUODENAIKAA: Kaunummen kodin teatteriryhmä esittää koko perheen sadun  ”Neljä vuodenaikaa” asuntolan kesäjuhlissa, Kaunummentie 8, Eurajoki. Juhlat alkavat klo 12.30 ja esitys klo 13.00. TERVETULOA!
Alun perin sadun ”Kaksitoista pientä miestä”  on kirjoittanut Martti Haavio. Tarinan on dramatisoinut Eila Saarva ja teatteriryhmä, ohjaus on Eila Saarvan.
Kaunummen esityksessä on vahva sija tanssilla ja teatterinaamioilla, joita on osin tehty itse ryhmässä. Yleisö voi osallistua laulaen esityksen kulkuun.
Esityksen mahdollistavat Kaunummen koti ja sen asukkaat sekä Eurajoen kunnan kulttuuritoimi.
1.6. -19.6.

RIEKKOMÄEN ASUNTOLAN TEATTERIRYHMÄN TAIDENÄYTTELY  on Rauman pääkirjaston aulassa. Asuntolan teatteriryhmä on toiminut jo vuodesta 2008, ohjaajanaan Eila Saarva. Teatteria on ollut mukava tehdä, mutta vaihtelu virkistää! Niinpä syysjakson alussa 2014 ryhmä päätti tehdä taidetta ja järjestää taidenäyttelyn. Tai oikeastaan se kävi  niin, että Eila ehdotti taidenäyttelyn järjestämistä ja koko ryhmä lupautui asiaan välittömästi.
Näyttelyssä on mm ”uuden elämän” saaneita teatterinaamioita, ryhmän kokoama ihmishahmo ja muuta mielenkiintoista.
Näyttelyn avajaiset ovat Rauman pääkirjaston kokoustilassa 2.6. klo 14.00. Avajaisissa esiintyy Riekkomäen bändi Eija Karvisen johdolla. TERVETULOA!

13.3. Laitilan Suontaan ala-asteella klo 10.00  Vakka-opiston ja Palke7:n yhteistyönä Kotimaani Suomi -varjoteatteriesitys, Teatteri Kissimirri – Kehitysvammaisten teatteriryhmä, ohjaus Eila Saarva, ohjaajan assistentti Maria Kantonen TERVETULOA!
10.3. Laitila srk:n Kirkkokodilla Ystäväntuvassa klo 11.00 Vakkaopiston Runotuparyhmä esittää "Suomalainen"- runokoosteen, runoja Suomesta ja suomalaisuudesta. Ohjaus Eila Saarva
4.3. Laitilan kirjastossa klo 17.30 Vakkaopiston Runotuparyhmä esitti "Suomalainen"- runokoosteen, runoja Suomesta ja suomalaisuudesta. Ohjaus Eila Saarva
27.2. Laitilan Terveyskodilla klo 14.00 Vakkaopiston Runotuparyhmä esitti "Suomalainen"- runokoosteen, runoja Suomesta ja suomalaisuudesta. Ohjaus Eila Saarva
26.2. Laitilan varttuneen väen kerhossa kirkkokodilla klo 12.00 Vakka-opiston ja Palke 7:n yhteistyönä Kotimaani Suomi -varjoteatteriesitys, Teatteri Kissimirri – Kehitysvammaisten teatteriryhmä, ohjaus Eila Saarva, ohjaajan assistentti Maria Kantonen
10.2. Palke 7:n monitoimiosastolla klo 13.00. Vakka-opiston ja Palke7:n yhteistyönä Kotimaani Suomi -varjoteatteriesitys, Teatteri Kissimirri – Kehitysvammaisten teatteriryhmä, ohjaus Eila Saarva, ohjaajan assistentti Maria Kantonen
24.1. Laitilassa Lukutupa klo 15 -17, Fredrika-sali VII Kustaa Hiekan kulttuuriviikolla laitilalaisista koottu runoraati ruoti runoja suomalaisuudesta, Eila Saarva, Laitilan runotuvan väki
22.1. Laitilassa kirjaston Monikko-salissa klo 16.30 VII Kustaa Hiekan kulttuuriviikolla Vakka-opiston ja Palke7:n yhtiestyönä Kotimaani Suomi -varjoteatteriesitys Teatteri Kissimirri – Kehitysvammaisten teatteriryhmä, ohjaus Eila Saarva, ohjaajan assistentti Maria Kantonen
6.1. Riekkomäen kehitysvammaisten palveluasunto klo 14.00 Mustat serkut esittivät loppiaisen kunniaksi Tiernapojat ja Ruman ankanpoikasen käsiteatterina.
5.1.

Eurajoen työ- ja toimintakeskus Toimari klo 11.30, Mustat serkut esittivät loppiaisen kunniaksi Tiernapojat ja Ruman ankanpoikasen käsiteatterina. Taikuri Taavi Saarva esiintyy.

2014
2.12. Vakka-opiston Uudenkaupungin Runokamari: "Ilta Toven tunnelmissa"
Laitilan pääkirjastossa tiistaina klo 17.30. Runokamari esitti Tove Janssonin tekstejä, aforismeja ja Kuka lohduttaisi Nyytiä -kuvaelman. Ohjaus Eila Saarva Vapaa pääsy! Tervetuloa!
23.11. Draamaseikkailu Riekkomäen palvelukodilla. Asukkaiden toiveesta Annikki Levomaa, Aati ja Eila Saarva johdattivat seikkailun Intiaan.
11.11.

Ilta Toven tunnelmissa. Otteita Tove Janssonin teoksista tekstein ja sävelin Uudenkaupungin kirjastosssa klo 18.00. Järjestäjinä Uudenkaupungin kirjasto ja Vakkaopiston Runokamarilaiset. Mukana myös Vakka-Suomen musiikkiopisto. Ohjaus Eila Saarva Tilaisuus kuului Varsinais-Suomen runoviikon ohjelmaan.

29.8. Aati ja Liina Saarva esiintyivät Vasaraisten koululla  Marja Asikaniuksen lähtöjuhlassa: Marjan koulupäivä vielä kerran.
25.8. Digitarinan julkaisutilaisuus Eurajoella Jokisimpukan palveluasunnon Helmisalissa klo 10. Eila oli tehnyt yhdessä Kalevi Huhtikarin ja Elli Sillanpään kanssa digitarinan Eurajoen osuuskaupan historiasta. Kalevin ja Elli ovat tehneet pitkän osuuskaupalla pitkän työuran ja tarina perustuu heidän muistoihinsa, kuviinsa ja haastatteluihinsa.
11.8. Mustat serkut esittivät Riekkomäen palvelukodilla henkilökunnalle ja asukkaille Peukalo-Liisan esineteatterina sekä Mahapahan.
3.8. Spektaakkeli Joensuussa
Pohjoinen Valo festivaali huipentui 3.8.2014 Joensuun Ilosaaressa pidettävään spektaakkeliin. Spektaakkeliin osallistuu kaikki vaeltavat ryhmät; tanssi, musiikki, teatteri, kuvatataide ja sirkus.
Jokaisessa ryhmässä 15 nuorta 14- 17 vuotiasta taiteilijaa kaikista Pohjoismaista. Kukin ryhmä matkusti kolmen maan ja kolmen työpajan kautta oman reittinsä Joensuuhun, jossa he kohtasivat toisensa ja lähes sata paikallista nuorta luovaa voimaa.
Joensuussa Pohjoisen valon taiteellinen vastaava Tero Sarkkinen ja jokaisen taideryhmän johtavat taiteilijat ohjaasivat työpajoista saadun materiaalin pohjalta spektaakkelin, jonka päänäyttämönä toimi Ilosaaren laguunin veden päälle rakennettava lava.
25.7. Kulttuuritalo Poselliklo 17, Rauman pitsiviikon ohjelmaa: Varjoteatterinäytös
Ihmeellinen maailma. Itzhak Perlmanin musiikki ja Mustien serkkujen varjokuvat luovat tunnelmia, joista jokainen voi löytää jotakin itsellensä. Istuudu alas, avaa silmäsi ja ole valmis ihmettelemään. Aikamatka, joka on kokemuksena esitysaikaa paljon pidempi. Esitys puhuttelee niin aikuisia kuin lapsiakin. Esityksen jälkeen varjoteatterityöpaja.
25.7. Kulttuuritalo Poselli klo 13 ja klo 15, Rauman pitsiviikon ohjelmaa: Tuo oma pehmoeläimesi ja oma aikuisesi pehmoeläinten tapaamiseen. Katso lisätiedot 23.7. kohdalta.
24.7. Kulttuuritalo Poselli klo 11.30, Rauman pitsiviikon ohjelmaa:Tuo oma pehmoeläimesi ja oma aikuisesi pehmoeläinten tapaamiseen. Katso lisätiedot 23.7. kohdalta.
23.7.

Kulttuuritalo Poselli klo 13.00, Rauman pitsiviikon ohjelmaa: Pehmoeläinten tapaamiset. Kaipaako oma pehmoeläimesi toisten seuraa? Poteeko hän yksinäisyyttä? Tai onko hän niin seurallinen, että kaipaisi tavata kotiseutunsa muita pehmoja? Tuo oma pehmoeläimesi ja oma aikuisesi pehmoeläinten tapaamiseen. Aikuisella saa olla oma eläin mukana, jos niin haluaa. Katsotaan, mitä asiaa pehmoilla on toisilleen. Voimme järjestää esittäytymisten ja jutustelun jälkeen urheilukisat ja tehdä hiukan teatteriakin.

19.7. – 4.8. Pohjoinen Valo 2014– Nordisk ljus – Nordic light  - festivaali perustui viiteen taidemuotoon: tanssiin, musiikkiin, sirkukseen, teatteriin ja kuvataiteisiin. Jokaiseen ryhmään valitut 15 osallistujaa saivat ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää kykyjään muiden, samoista asioista kiinnostuneiden nuorten kanssa, kokea uusia ja vanhoja kulttuureja eri paikoissa, ja kehittää luovia ja taiteellisia kykyjään tunnustettujen pohjoismaisten taiteilijoiden opastamana.
Taavi Saarva valittiin yhdeksi osallistujaksi tanssiryhmään.
Tanssiryhmä aloitti kolmen päivän kansantanssityöpajalla Torshavnissa, Färsaarilla, ja jatkoi kahden päivän katutanssityöpajaan Kööpenhaminaan, Tanskaan. Ennen Joensuun loppuhuipennusta he matkustivat Norjan Bergeniin osallistuakseen kaksipäiväiseen modernin tanssin työpajaan.
14.7. Taikuri Taavi Saarva Riekkomäen palvelukodilla esiintymässä sekä henkilökunnalle että asukkaille.
17.6. Draamaseikkailu Riekkomäen palvelukodilla. Asukkaiden toiveesta Aati ja Eila Saarva johdattavat seikkailun Italiaan.
13.6. Draamaseikkailu Riekkomäen palvelukodilla. Asukkaiden toiveesta Annikki Levomaa ja Eila Saarva johdattavat seikkailun Amerikan mantereelle USA:n.
12.6.

Klo 18 Laitilan pääkirjaston pihalla (sadesäällä kirjastossa) 275 vuatt torvei ja kirjoi Laitilan kaupunginkirjasto 150 vuotta & Laitilan soittokunta 125 vuotta Ohjelmassa soittokunnan esityksiä Marika Järven johdolla Laulusolistina Anne-Maria Antola-Pilppula Kohtauksia Kivellä soutajat –näytelmästä Alma-Pelle (itse asiassa mm.juhlapuhe) ja Taikuri Taavi Saarva (sekä lavalla että lähitaikuutta) esiintyvät, lapsille ongintaa Sekä paljon muuta! Juontajana Marko Laihinen Maksullinen puffetti, Levy-, nuotti- ja kirjamyynti!
Tervetuloa iloiseen kansanjuhlaan!

5.6. Kaunummen kodin teatteriryhmä esitti oman käsikirjoituksensa pohjalta tehdyn Kulkurin valssin. Käsikirjoituksen ja näytelmän ohjaus Eila Saarva.
3.6. Riekkomäen Satuhahmoteatteri esitti Riekkomäen kesäjuhlissa musikaalin: Tovea muistellen. Käsikirjoituksen ja näytelmäosuuksien ohjaus Eila Saarva, äänimaailman ja musiikin harjoittaminen ja johtaminen Eija Karvinen.
29.5. Eila esitti runoja ja sketsejä työpaikan läksiäisjuhlassa Porissa.
6.5. Vakkaopiston Runotuvan väki esitti runoja ihmisen syyllisyydestä ja arjen kuvioista huumorilla höystettynä Laitilan kirkkokodilla klo 11.00  Ystäväntupalaisille. Ohjaus Eila Saarva.
30.4. Kaunummen kodissa valmistuneiden digitarinoiden näyttö omalle väelle vapunaaton kunniaksi. Digitarinoiden ohjaus Eila Saarva.
7.4. Vakkaopiston Runotuvan väki esitti runoja ihmisen syyllisyydestä ja arjen kuvioista huumorilla höystettynä Laitilan kirkkokodilla klo 11.00 Toivontupalaisille. Ohjaus Eila Saarva.
2.4. Taikuutta ja runoja Uudenkaupungin kirjastossa
Taikuri Taavi Saarva esiintyi klo 17.30. Runoraati alkoi klo 18.00
Vakkaopiston Runokamarin väki on koonnut mielenkiintoisia runoja puntaroitavaksi. Runoja esitti Runokamarin väki ja niistä keskusteli Uusikaupunkilaisista koottu raati: Myös yleisöllä oli mahdollisuus osallistua keskusteluun. Vapaa pääsy.
2.4. Pajala 30-vuotispäivät. Avoimet ovet klo 12.00 Vakkaopiston Pajalan teatteriryhmä esitti klo 13.00 ryhmän itse käsikirjoittaman näytelmän Nukkuneen rukous. Käsikirjoituksen ja näytelmän ohjaus Eila Saarva.
20.3. ALMA-PELLEN SATUTUNTI
klo 18.00, Kourujärven kirjasto, Karpalotie 3 B, kesto 60 min
Sarut on sit erinomase miälenkiintosii. Mää luen niit nin miällelläni. Mut en mää oo täs asias hiukkaaka pihi! Jos tulet kuulustelemmaa, ni mää luen satui kyl sullekki! Ot kaveriki fölliis, tiäs vaik hänki tykkäis! Semmost kököttämist lukemine tiätenki pakkaa olemaan. Mut ei se mittää, jumpataa välil!
21.3. ALMA-PELLEN SATUTUNTI
klo 18.00, Pyynpään kirjasto, Sorkantie 24, kesto 60 min
Sarut on sit erinomase miälenkiintosii. Mää luen niit nin miällelläni. Mut en mää oo täs asias hiukkaaka pihi! Jos tulet kuulustelemmaa, ni mää luen satui kyl sullekki! Ot kaveriki fölliis, tiäs vaik hänki tykkäis! Semmost kököttämist lukemine tiätenki pakkaa olemaan. Mut ei se mittää, jumpataa välil!
  RUNORAATI OMAAN LUOKKAAN
Varattavissa 10.-14.3. väliselle ajalle, kesto 45 min
Runoraati on kiinnostava ja mukaansa tempaava tapa tutustua runoihin. Kun porukalla ryhdytään arvioimaan runoja, ne aukeavat enemmän kuin yksin luettuna. Luokasta valitaan ennakkoon sekä runojen lukijat että raatilaiset. Näin mahdollisimman moni pääsee esille. Yleisökin saa silti vuorollaan esittää ajatuksiaan.
Eila Saarva tulee juontamaan tilanteen luokkaan, jossa totta kai opettajakin on paikalla. Eila valitsee runot ja on yhteydessä ilmoittautuneiden luokkien opettajiin ennakkoon.
25.1.

Runoraati Lukutuvassa klo15 -17. Runoraati on osa Kustaa Hiekan kulttuuriviikkoa. Tänä vuonna kuullaan runoja puista ja metsästä. Runoja esittää Vakkaopiston Runotuvan väki ja niistä keskustelee laitilalaisista koottu raati. Tilanteen järjestäminen ja juontaminen Eila Saarva.

8.2. Watsa, Mahapaha ja Pötsi esiintyvät 70-vuotisjuhlissa. Mustat serkut esittävät samoissa juhlissa myös Luomiskertomuksen käsiteatterina ja Eila lausuu runoja.

2013

18.12. Vakkaopiston kehitysvammaisten teatteriryhmä Kissimirri esittää Tiernapojat -esityksen Laitilan seurakunnan työntekijöiden joulujuhlassa. Juhla alkaa klo 10.00 seurakuntatalolla.
17.12. Vakkaopiston Pajalan erityisteatteriryhmä esittää käsikirjoittamansa esityksen ”Yllätyksellinen joulu” Uudenkaupungin seurakunnan kehitysvammaisten joulujuhlassa. Juhla alkaa klo 17.00 seurakuntatalolla.
13.12. Eurajoella Kaunummen Kodissa, Kaunummentie 8, vietetään perinteistä joulujuhlaa 13.12. klo 18 yhdessä Sydänmaan kyläyhdistyksen kanssa. Kaunummen koti on kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien kodinomainen, maalaismiljöössä sijaitseva  10-paikkainen hoitokoti. Joulujuhla on avoin tilaisuus ja koko kylänväen, perheiden ja kaunummelaisten juhla. Kylätoimikunta hoitaa tarjoilut. Kaunummen Kodin asukkaat esittävät juhlassa itse kehittämänsä yhteislaulu- ja varjoteatteri-esityksen ”Joulumaasta löytyy rauha”. Esityksen on ohjannut Eila Saarva. Tilaisuudessa on myös joulupukki paikalla. Ota siis oma paketti mukaan.
11.12. Vakkaopiston teatteriryhmä Kissimirri esittää Tiernapojat -esityksen Laitilan seurakunnan kehitysvammaisten joulujuhlassa. Juhla alkaa klo 17.00 seurakuntatalolla.
10.12. Riekkomäen bändien ja Riekkomäen Satuhahmoteatterin yhteinen joulujuhla. Bändejä ohjaa Eija Karvinen ja teatteria Eila Saarva. Juhlassa mm esitetään yhteistyössä teatteriryhmän käsikirjoittama esitys: ”Kuninkaan helpotuksen hetket”
9.12. Joulun tunnelmaa, tuiketta ja enkeleitä Vakkaopiston Runokamarilaiset järjestävät runo- ja yhteislaulutilaisuuden teemanaan joulu ja enkelit Uudenkaupungin kirjastossa klo 13.00. Tervetuloa kuulemaan Runokamarilaisten luentaa ja laulamaan yhdessä!
23.11. Kenties voit seurata netistä: Kehitysvammaisten teatteri Kissimirri lähtee Ouluun Tiernapoikakilpailuihin. Ryhmä on Vakkaopiston. Työtä matkan eteen on tehnyt ja tekee myös Työelämän palvelukeskus Palke 7. Varsinainen kilpailupäivä on 23.11.-13. Joinakin vuosina kilpailua on voinut seurata netistä. Lähde katsomaan jos tänäkin vuonna se olisi mahdollista. Kissimirrin kilpailuaika on 23.11. klo 16.50
12.10. Euran mangapäivässä Eila ohjasi animenaamioiden tekoa.
27.8. SPR:n Eurajoen ystävätapahtuma Onsanpirtillä klo 18.00 alkaen. Ohjelmassa mm Eila Saarvan esitys  ́Hyrinää iästä huolimatta ́, jossa pilke silmäkulmassa pureuduttiin ikääntymiseen ja itsetuntoon.
23.8. ja 26. - 29.8. Pilottihanke: Draamaseikkailu ikäihmisille  Raumalla joka päivä klo 13.00 eteenpäin. Tutustuimme eri teatteritekniikoihin. Teemana Aasian maat. Ohjaajina Eila ja Aati Saarva sekä Annikki Levomaa.
17.8. Taikuri Taavi esiintyi yksityissynttäreillä Rauman Paronalhossa
8.8. klo 18 Kesäinen ilta Ruikan myllylle Eurajoelle.
Ohjelmassa oli taiteilija Eila Saarvan esitys  ́Hyrinää iästä huolimatta ́, jossa pilke silmäkulmassa pureuduttiin ikääntymiseen ja itsetuntoon. Pullan ja kaffeen lomassa katseltiin myös valokuvia puoliväliin matkanneesta Kaikille ikäihmisille kulttuuria – hankkeesta ja ideoitiin yhdessä ikäihmisten virkistystoimintaa.
30.7. Eila ja Mustat serkut ohjasivat improvisaatioesitystä sankariin liittyvistä juhlaväen muistoista rippijuhlissa.
29.-30.7. Vedenalaisviikolla Rauman saaristossa
Teatteriryhmä Mustat serkut esittää kaksi varjoteatteriesitystä pohjautuen Kaarina Helakisan ja Jukka Itkosen runoihin. Esitysten välissä esiintyy taikuri Taavi Saarva. Ohjelmakokonaisuuden kesto n. 40 minuuttia.
Esitykset
maanantaina 29.7.2013 Kylmäpihlajan majakan alakerran kappelissa:
klo 11.10, klo 13.00 ja klo 14.20
tiistaina 30.7.2013 Kuuskajaskarin tiilikasarmin entisessä elokuvateatterissa:
klo 14 ja klo 18
Esitykset soveltuvat kaiken ikäisille!
Vapaa pääsy! Tervetuloa
28.7. Taikuri Taavi Saarva esiintyi Inspiran lastenjuhlilla Nokan torpalla Raumalla.
22.7. Rauman Pitsiviikon ohjelmaa: Runoraati, runon ja tunnelman hetki kahvila Sopissa maanantaina 22.7. klo 16.00. Olemme etsineet runoja, jotka jollain tavalla liittyvät käsitöihin. Runoja lukevat lausuntaa harrastaneet eri ikäiset henkilöt ja niistä keskustelee raumalaisista koostuva raati. Vetäjänä Eila Saarva.
20.7. ja 28.7. Rauman Pitsiviikon ohjelmaa: Erinomase miälenkiintone kaupunki-kiamurtelu Alma-pellen kans Alman kans pääsee parriin semmoseeki paikkaan, mihin muuton ei arken oikee tul mentyy. Kiarroksii on kaksiki kappalet, toine o lauantain 20.7. klo 11.00 ja toine sunnuntain 28.7. kans klo 11.00. Molemmat alkaa kaupunkintalolt, siit nii erest, misä kanaliki o. Kiarros otarkotettu esi- ja alakoululaisil, mut kyl viisvuatiaski Alman kans pärjää. Ja kyl piänemmätki saa tul, jos heil o aikuine fölis.Vaatteet tarttis ol ulkoilmaa sopivat ja kenkät kans. Alma tiätää kyl tota Rauman historiijaa, muttei kiält. Mukulat voi sit Almal opettaa sen Rauman kiälen, jos se ny o nii kamalan tärkeet. Terveisin Alma
19.6. klo 13.00 ja 17.00 Eurajoella Kaunummenkodin teatterikerho esitti puutarhassa kesäteatterinäytelmän Lumikki ja noin kahdeksan kääpiötä. Ohjaus Eila Saarva.
11.6. Riekkomäen kesäjuhla klo 15.00. Satuhahmoteatteri esitti Michael Enden romaanin pohjalta kehitetyn selkoteatteriversion ”Momo”. Ohjaus Eila Saarva. Toimimme yhteistyössä Riekkomäen bändien kanssa, ohjaus Eija Karvinen.
1.6. Saarvan lasten viimeinen päivä Vasaraisten koulussa. Aatin, Iitan, Taavin ja Liinan koulumuistoja esittivät opettajat Marja Asikanius ja Tarja Markkanen sekä rehtori Kalle Uusitalo. Opettajien improvisaatiota lavalla ohjasi Aati, muistojen keräilyä ja esityksen koostamista Eila.
 26.5.2013 klo 16.00 Emil Cedercreutzin museo,Harjavalta
Runotapahtuma, MUISTORUNOESITYKSIÄ, Muistatko vielä lapsuuden muistorunovihkot ja vanhan värssyn Niin monta pientä lintua, kun pääsi päällä lentää, niin monta sul on ystävää, mut muista mua sentään? Tai "Kun kirppu puree sinua, muista silloin minua"?,
Sunnuntaina 26.5. klo 15.00 alkaen Emil Cedercreutzin museossa järjestettiin
muistorunotapahtuma, johon ovat tervetulleita kaikenikäiset muistorunojen ystävät. Tervetuloa kuuntelemaan muistorunojen lausuntaa Eila Saarva,Taina Meriläinen, Pirkko Peltola ja halutessasi lausumaan runoja myös itse! Ota lapsuutesi muistorunovihkot mukaan myös toisten nähtäviksi. Muistorunotapahtuma järjestetään yhteistyössä Kotiseutuyhdistys Harjulan Killan kanssa. Vapaa pääsy.
21.5.  Ikäihmisten Digitaninakurssin esitys Laitilan terveyskodilla kahvin jälkeen klo 14.15.
18.5.

 Eilan ja morsiamen äidin koostama varjoteatteriesitys morsiamen piirtämistä kuvista Kullaalla.

16.4. Uudenkaupungin Kamarilausujat lausuvat Sakunkulmassa iskelmätekstejä eri vuosikymmeniltä 30-luvulta 2000-luvulle Sorvakkokodilla klo 13.00. Ohjaus Eila Saarva.
9.4. Teatteri Kissimirri järjestää Putous - sketsihahmokisan toimintakeskus Palke 7:ssä klo 10.00. Ohjaus Eila Saarva.
5.4. Uudenkaupungin Kamarilausujat lausuvat Sakunkulmassa iskelmätekstejä eri vuosikymmeniltä 30-luvulta 2000-luvulle Merililjakodissa 5.4. klo 13.00. Ohjaus Eila Saarva.
4.4.

Uudenkaupungin Kamarilausujat lausuvat Sakunkulmassa iskelmätekstejä eri vuosikymmeniltä 30-luvulta 2000-luvulle Sakunkulmassa klo 13.00. Ohjaus Eila Saarva.

1.3. Satuhahmot vieraisilla Runotuvassa.
Perjantaina 1.3. klo 9.30 Laitilan kaupunginkirjaston satutunnilla nähdään runotupalaisten teatteriesitys lapsille. Runotupalaiset ovat valinneet runoja, joita haluavat esittää lapsille sekä tehdä runojen pohjalta varjoteatteria. Satuhahmot esittävät runoja, jotka ovat kirjoittaneet Kirsi Kunnas, Immi Hellén, Kaija Pispa ja Helli Hannula. Esityksen on ohjannut Eila Saarva ja muita runotupalaisia ovat Terttu Kiveinen, Marjatta Kylä-Heiko, Asko Laine, Ritva Maikola, Leena Nikula, Mirja Pohjalainen ja Irja Vekka.
5.2. Tämän runon haluaisin kuulla tiistaina klo 18:00-19:00 Uudenkaupungin kirjastossa. Runokamarilaisten järjestämä toiverunoilta. Juontamassa ryhmän vetäjä Eila Saarva.
26.1.

Kustaa Hiekan lukutuvassa Laitilassa klo 15.00-17.00 . Runoraati oli osa Kustaa Hiekan kulttuuriviikkoa. Tänä vuonna kuultiin runoja tähdistä, tähdenlennoista ja avaruudesta. Runoja esitti Laitilan Runotuvan väki ja niistä keskusteli laitilalaisista koostuva raati.

2012

31.12. Mustat serkut-ryhmä: Esineteatteria sankarin elämästä ylioppilasjuhlissa Raumalla.
14.12. Mustat serkut –ryhmä: Varjoteatteria ja taikuri Taavi Saarva esiintyi Rauman seurakunnan henkilökunnan joulujuhlissa.
12.12.

Teatteri Kissimirri kehitysvammaisten joulujuhlassa Laitilan srk-talolla Tiernapojat kahdeksan roolihenkilön voimin. Ohjaus Eila Saarva. 

11.12. Riekkomäen joulujuhlassa oma Satuhahmoteatteri: Tanssii tähtien kanssa. Ohjaus Eila Saarva. Juhlassa mukana myös Eija Karvisen ohjaamat bändit.
7.12. Taikuri Taavi Saarva pikkujouluissa Harjavallan Huovinhelmessä.
4.12. Pajalan toimintakeskuksen digitarinoiden esitys Pajalan väelle ja avointen ovien illassa. Tarinoiden ohjaus Eila Saarva.
29.11. Runotupalaiset, MLL ja Vakkaopiston ompeluryhmä pussittivat ja luovuttivat lorupussit vuonna 2013 syntyville laitilalaisille. Pussien ja lorukorttien ideointi sekä korttien toteutuksen ohjaus ja vastuu Eila Saarva.
22.11. Eila lausui runoja Länsi-Porin seurakunnan vapaaehtoistyöntekijöille klo 18.00
16.11. Läksijäiset Riekkomäessä. Eija Karvinen ja bändi, Eila Saarva ja Satuhahmoteatteri vastasivat ohjelmasta ja juhlan kulusta.
15.11. Eilan juhlapuhe Rauman srk-talolla tänä vuonna 50 vuotta täyttävien juhlassa.
8.11.

Pihlajakodin ikäihmisten digitarinoiden esitys omalle väelle pihlajakodissa. Tarinoiden ohjaus Eila Saarva.

5.11. Palkkeen väen digitarinoiden esitys Palkkeen väelle. Tarinoiden ohjaus Eila Saarva.
20.11. Alma Öykkäri, taikuri Taavi Saarva  ja Mustat serkut esiintyivät häissä Tampereella.
12.10. Eila luki Anna-Maija Raittilan runoja hänen muistoksi järjestetyssä tilaisuudessa Teljän kirkossa Porissa.
16.9. Taikuri Taavi Saarva esiintyi silakkamarkkinoilla Raumalla
15.9. Taikuri Taavi Saarva esiintyi silakkamarkkinoilla Raumalla.
8.9. Taikuri Taavi Saarva ja Mustat serkut esiintyivät 70-vuotisjuhlilla Helsingissä. Mustat serkut esittivät varjoteatterina kolme runoa.
1.9. Mustat serkut esittivät käsiteatterina sankarin elämänkerran 50-vuotispäivillä Raumalla.
26.8. Perinteinen suvijuhla kotiseutumuseo Muinan mäellä klo 14. Alma pistäytyi retkiltään juhlissa vähän opettamassa, mitä vanhoilla esineillä oikein on tehty. Uskokoon ken tahtoo, lopputulos on kuulijan vastuulla.
29.7.

Mustat serkut rippijuhlissa Raumalla: Varjoteatteriesitykset runoista Arttu, pikku kummitus ja Nallen uni. Molemmat ensi-iltoja.

23.-24.7. Erinomasen miälenkiintone kaupunki-kiamurtelu Alma-pellen kans
Alman kans pääsee parriin semmoseeki paikkaan, mihin muuton ei ikän vois men. Kiarroksii on kaksiki kappalet, toine o maanantain 23.7. klo 10.00 ja toine tiistain 24.7. kans klo 10.00. Molemmat alkaa Posellilt. Kiarros o tarkotettu esi- ja alakoululaisil, mut kyl viisvuatiaski Alman kans pärjää.
Vaatteet tarttis ol ulkoilmaa sopivat ja kenkät kans. Alma tiätää kyl tota Rauman historiijaa, muttei kiält. Mukulat voi sit Almal opettaa sen Rauman kiälen, jos se ny o nii kamalan tärkeet. Terveisin Alma
12.6. Riekkomäen omat kesäjuhlat: Satuhahmoteatteri esitti Eilan ohjaaman runomatinean Kultaiset koirat, jonka musiikkiosuuksista vastasi Eijan bändi. Bändit esiintyivät muutenkin. Kesäjuhlassa näytettiin myös kevään aikana tehdyt digitarinat. Ohjaus Eila Saarva. 
19.5. Riekkomäen Satuhahmoteatteri esitti otteen runomatineasta ”Kultaiset koirat” yksityissynttäreillä Raumalla. Ohjaus Eila Saarva.
19.5. Mustat serkut esittivät sketsejä 40-vuotissynttäreillä Raumalla.
19.4.

Uudenkaupungin Runokamari esitti Mutku –runokoosteen Sakunkulmassa Uudessakaupungissa. Ohjaus Eila Saarva.

12.4. Vanha opistotalo, Laitila klo 12.00: Eilan ohjaamien Vakka-opiston ryhmien kevätkauden päättäjäiset ja samalla Eilan 50-vuotispippalot.
Juhlassa teatteri Kissimirri esitti kuvaelmat lauluista Meksikon pikajuna, Anna mulle tähtitaivas ja Me oomme sankareita kaikki, Uudenkaupungin Runokamari esitti Mutku-Sitku –runokoosteen. Väliajan jälkeen näytettiin digitarinakurssin tarinoita. Lopuksi Laitilan runotupa -ryhmä luki tervehdysrunoja.
3.4. Vakka-opiston valmiiden digitarinoiden katselutilaisuus Palke 7:ssä Laitilassa klo 9.30. Ohjaus Eila Saarva.  
29.2. Johtaja Arja Nummelan viimeinen  työpäivä.Teatteri Kissimirri esitti Kuvaelmat Meksikon pikajuna ja Kohtauksia Arjan työpäivistä Palke 7:ssä Laitilassa klo 12.00.
19.2. Ikäihmisten ilmaisuryhmä Kohtuuttomat esitti HIESSÄ Rauman omaishoitajien tilaisuudessa Kaunisjärven vanhainkodilla Raumalla klo 13.00
19.2. Hopeanuoli, Harjavalta, yksityiset syntymäpäivät: Mustat serkut improvisoivat Jussi Tuomisen käsikirjoituksen ”Elämää suuremmat asiat, 2” pohjalta seikkailuita Merikotka Metalhandin elämästä.
11.2. Eila-festivaali Kollan Kalliopirtillä Raumalla klo 12 eteenpäin, esiintyjinä Taavi-taikuri sekä Eilan ohjaamista ryhmistä ikäihmisten ilmaisutaitoryhmä Kohtuuttomat, Riekkomäen Satuhahmoteatteri sekä Mustat serkut neljällä esityksellään. Mukana mm Batsa, Mahapaha ja Pötsi.  Musiikkia festarilla esitti Eija Karvinen ja Heiskasten nuoret.
28.1. Runoraati, runon ja tunnelman hetki Kustaa Hiekan lukutuvassa Laitilassa klo 14-16. Tilaisuus kuului Kustaa Hiekan kulttuuriviikon ohjelmaan, jonka aiheena oli Romantiikka. Vetäjänä oli Eila Saarva, raatilaisina tuttuja Laitilalaisia ja runojen lukijoina Runotupalaiset. Tilaisuuden järjesti Vakka-opisto.
2011
14.12. Teatteri Kissimirri esitti Laitilan srk:n kehitysvammaisten joulujuhlassa ohjelmakoosteen. Ohjaus Eila Saarva.
13.12. Riekkomäessä Lucianpäivän joulujuhlat. Bändi ja teatteriryhmä esiintyi. Teatteriryhmä julkistaa tekemänsa teatterinaamiot, ohjaus Eila Saarva.
29.11. Ikäihmisten ilmaisuryhmä Kohtuuttomat esitti HIESSÄ Satakunn Tehyn vuosikokouksessa Rauman Posellissa klo 18.45.
17.11. Rauman kaupungin Lasten kulttuuriviikkojen ohjelmaa: Mustat serkut esittivät Ruman ankanpoikasen ja Luomiskertomuksen ryhmäperhepäiväkoti Nuutissa klo 9.00 sekä Ruman ankanpoikasen ja Peukalo-Liisan Kaaron koululla klo 11.30. Taikuri Taavi Saarva esiintyi myös molemmissa paikoissa.
15.11. Vakka-opiston Runokamari esitti Runoja ilosta ja rakkaudesta Uudenkaupungin kirjastossa klo 13.00. Runojen koonti ja tilaisuuden juonto Eila Saarva.
12.11. Eila esitti runoja 80-vuotispäivillä Raumalla sekä Eurajoella Omaiset mielenterveyden tukena ry:n pikkujouluissa      
11.11. Rauman kaupungin Lasten kulttuuriviikkojen ohjelmaa: Mustat serkut esittivät Ruman ankanpoikasen ja Peukalo-Liisan Kourujärven päiväkodissa klo 9.00. sekä 9.45. Taikuri Taavi Saarva esiintyi myös molemmissa paikoissa.
9.11.

Ikäihmisten ilmaisuryhmä Kohtuuttomat esitti HIESSÄ Saga seniorikeskuksessa Raumalla

27.10. Virsi-ja runoilta Kangasalan kirkossa klo 18
2.-18.10.

Ikäihmisten ilmaisuryhmä Kohtuuttomat esitti HIESSÄ, tosimuistoihin perustuva teatteri-ilottelu kulttuurimme kuumimmasta paikasta. Käsikirjoitus ja ohjaus Emilia Jokinen ja Eila Saarva:
· Eurajokisalissa 2.10. klo 12.00 pieni makupala ohjelmasta Eurajokijuhlassa ja
Eurajokisalissa 6.10. klo 18.30. Molemmat esitykset kuuluvat Eurajokiviikon ohjelmistoon.
·
Raumalla Posellissa 11.10. klo 13.00 ja klo 18.00. Esitykset kuuluvat Seniorien kulttuuriviikon ohjelmistoon
· Laitilan kirjastossa 18.10. klo 17.30.

31.7.
30.7.
22.7.

Ohjelmalliset iltamat Rauman Vasaraisilla, kotiseutumuseo Muinassa
Eilan ohjaama kuvaelma ”Päivä Muinan tanhuvilla”, joka kertoo heinänteko- päivästä 60 – 80 vuotta sitten. Puffetti ja gramofonitanssit. 22.7. klo 18.00, 30.7. klo 18.00 ja 31.7. klo 14.00

24.6. Mustat serkut esiintyvät Rauman seurakunnan juhannusaaton juhlassa klo 18.00 Meriristissä.
14.5. Nuori taikuri esiintyi Harjavallan Hopeanuolessa klo 14.00. Alma yrittää antaa tilaa taikuriesitykselle... ja taitaa onnistua.
29.4. Alma vierailee Sinisaaren palvelukeskuksessa kuluneen pääsiäisen ja tulevan vapun kunniaksi. Hilja-kana on vahvasti mukana. Ja huulipuna.
12.4. Tyky-päivä esineteatteri keinoin, Invalidiliitto, Porin Validia-palvelut.
11.4.

Vakkaopiston kehitysvammaisten teatteri Kissimirri pitää  ”Draamallisen yhteislaulutilaisuuden” Laitilan kirjastossa klo 12.00. Ohjaus Eila Saarva. Mukana runotupalaiset.

31.3. Vasaraisten koulun 4/5-luokan kerho esitti varjoteatteriesityksen ”erikoisista tyypeistä” Uotilan palvelukeskuksen ikäihmisile sekä ohjaavat yhteislaulua. Kerholaisten ohjaus Eila Saarva.
29.3. Vakkaopiston kehitysvammaisten teatteri Kissimirri pitää  ”Draamallisen yhteislaulutilaisuuden” Meijeriteatterilla klo 10.00. Ohjaus Eila Saarva.
24.3. Vasaraisten koulun 4/5-luokan kerho esitti varjoteatteriesityksen ”erikoisista tyypeistä” koulunsa iltapäiväkerholaisille sekä ohjaavat yhteislaulua. Esityksen ohjaus Eila Saarva.
22.3. Rauman lasten kulttuuriviikkojen ohjelmaa: Mustat serkut esittivät  Peukalo-Liisan ja Ihmeellisen maailman klo 14.00 Ranskalaisella koululla.
17.3. Rauman lasten kulttuuriviikkojen ohjelmaa: Mustat serkut esittivät  Peukalo-Liisan ja Ihmeellisen maailman klo 10.00 Rinkelin vuoropäiväkodissa.
13.3. Riekkomäen teatterikerho esitti Saapasjalkakissan asuntolan väelle  ja omaisille klo 13.00. Ohjaus Eila Saarva.
9.3. Rauman lasten kulttuuriviikkojen ohjelmaa: Mustat serkut esittivät  Peukalo-Liisan ja Ihmeellisen maailman klo 9.30 ryhmäperhepäiväkoti Nuutissa.
19.2. Alma, Hilja Varpuli Kana sekä Nuori taikuri 30-vuotisjuhlissa Harjavallassa.
4.2. Sinisaarelaiset esittivät ”Kuunnelkaa mummoja - hetkiä elämästä”
Rauman kirjastossa klo 17.30.
30.1. "Kiitos elämästä" Uudenkaupungin srk-keskuksessa klo 15.00
26.1.

Sinisaarelaiset esittivät ”Kuunnelkaa mummoja - hetkiä elämästä” Laitilan kirjastossa klo 17.00. 

22.1. Runoraati Kustaa Hiekan lukutuvassa klo 12-14. "Laitilasta maailmalle ja takaisin murteen keinoin". Eila juonsi ja kenties lopussa lausuikin. Mukana runotupalaiset ja musiikkia. Mahdollistajana Vakka-opisto.
18.1. Mustat serkut esittivät "Luomiskertomuksen" ja "Ruman ankanpoikasen" kirkon kehitysvammaistyöntekijöiden neuvottelupäivillä Kullaan Silokalliossa klo 18.00
9.1. Laukaan Toivonkeitaalla armollisia tekstejä arjesta klo 15.00.
2010
22.12. Sinisaarelaiset esittivät ”Kuunnelkaa mummoja - hetkiä elämästä” Uotilan palvelukeskuksessa Raumalla klo 13.00.
21.12. Sinisaarelaiset esittivät ”Kuunnelkaa mummoja - hetkiä elämästä” Kaunisjärven vanhainkodissa Raumalla klo13.30.
20.12. Raumalla Sinisaaren palvelukeskuksen esitysryhmä esitti ”Kuunnelkaa mummoja - hetkiä elämästä” klo 14.00 Sinisaaren juhlasalissa. Ohjaus Eilan ja lukukummi Emilia Wahlströmin.
12.12. Mustat serkut esittivät Tiernapojat ja Luomiskertomuksen kuurojen joulujuhlassa Rauman Meriristissä klo 14.00.
7.12. Riekkomäen joulujuhla klo 18.00. Juhlassa esiintyivät molemmat Riekkomäen bändit, ohjaus Eija Karvinen, ja Riekkomäen näytelmäryhmä, ohjaus Eila Saarva.
26.11. ”Puhuva kivi, laulava puu” Laitilan kirjaston satutunnilla 9.30.
23.11. ”Puhuva kivi, laulava puu” Laitilan Meijeriteatterilla klo 12.00. Yleisönä Palke 7:n ja Pöytyän työkeskuksen työntekijät ja henkilökunta.
22.11. Vakka-opiston kehitysvammaisten teatteri esitti sadun ”Puhuva kivi, laulava puu” Laitilan Veljestuvalla klo 14.00. Ohjaus Eila Saarva.
16.11. Varjoteatteriesitys kaksoiskäskyn tiimoilta Raumalla Uotilan palvelukeskuksessa klo 13.00
10.11. Varjoteatteriesitys kaksoiskäskyn tiimoilta Raumalla Iltatuulessa klo 14.30
9.11. PÄHKINÄNKOKOINEN BAROKIN PUUTARHASSA - Tekstejä lapsista ja nuorista Luvian kirkossa  18.00 , Eila Saarva, lausunta Pentti Enqvist, huilu Anne-Marie Grundstén, cembalo. Yhteistyössä: Luvian vapaa-aikalautakunta, MaKu-työryhmä, Satakunnan taidetoimikunta
4.11.

Varjoteatteriesitys kaksoiskäskyn tiimoilta Raumalla Sinisaaren palvelukeskuksen ruokasalissa klo 14.30

21.10.

Sinisaaren palvelukeskuksen esitysryhmä esitti varjoteatteriesityksen kaksoiskäskyn tiimoilta vanhusten kahvikonsertissa Haappusten kirkossa klo 13.00. Esityksen ohjaus Eila Saarva.

10.10 Runon ja laulun silta, suomalaisia runoja laulettuna, lausuttuna ja soitettuna, Länsi-Porin kirkko klo 14.00. Jouni Kivimaa, Ilona Kontinen, Eila Saarva
2.10. Naisten aamupala Pöytyän srk:ssa klo 9.30. Aamupalan jälkeen "Kiitos elämästä" -kooste.
25.9. Runoja 40-vuotisjuhlan kunniaksi Eurajoen kuivalahdella.
22.8. Tuokiokuvia elämän varrelta. Musiikki ja runoilta lähetystyön hyväksi Laitilan vanhassa pappilassa. Lausunta Eila Saarva, Irja Vekka. Mukana musiikilla Guido ja Heli Kriik.
22.8. Kotiseutumuseo Muinan kesäjuhla: "Päivä Muinan tanhuvilla"- näytelmän ensi-ilta
20.8. Näytelmän "Päivä Muinan tanhuvilla" esinäytös Vasaraisten koulun väelle. Käsikirjoitusryhmän ja näytelmän ohjaus Eila Saarva.
23.6.

Mustat serkut esittivät Münchenissä Luomiskertomuksen ja Ruman ankanpoikasen saksaksi ja  Peukalo-Liisan englanniksi.

21.6.

Mustat serkut esittivät Stuttgartin Suomikoulussa Luomiskertomuksen, Ruman ankanpoikasen ja Peukalo-Liisan suomeksi.

19.6. Mustat serkut Altonale -festivaalissa Hampurissa. Ryhmä esitti Luomiskertomuksen ja Ruman ankanpoikasen saksaksi.
17.6.

Mustat serkut esittivät Tanskan Hillerødissa Lønhusetin päiväkodissa Peulalo-Liisan englanniksi, tulkki kääntää sadun tanskaksi. Ryhmä esitti myös Kon Tiki -koulussa Ruman ankanpoikasen saksaksi vuoden verran saksaa opiskelleille 11-vuotiaille.

16.6. Mustat serkut esittivät Tanskan Hillerødissä Ruma ankanpoikasen, Luomiskertomuksen ja Peukalo-Liisan englanniksi
10.6. Mustat serkut esittivät "Peukalo-Liisa" päiväkoti Musikatissa Raumalla.
1.6. Riekkomäen kesäjuhla. Musikaali "Kesän tulo" Bändit ohj. Eija Karvinen, näytelmäryhmä, ohj. Eila Saarva
19.5. Tekstejä kasvatuksesta, Laitilan vanha pappila klo 18.00
15.5. Mustat serkut järjestävät Laitakarifestivaalit serkkunsa polttaririemuksi. Festareilla esiintyvät yhtyeet the Backstreet Boys ja the Hanson sekä Davy Boy: Break dance show.
10.5. Eila esitti runoja ja tekstejä kasvatuksesta Yläneellä.
7.5. Mustat serkut esittivät "Ruman ankanpoikanen" ja nuori taikuri Taavi Saarva esitti taikatemppuja Eurajoella: 9.00 Lapijoen koulu, 11.00 Rikantilan koulu, 12.45 Sydänmaan alakoulu
29.4. Vasaraisten koulun 3/4 -kerhon esitys "Urpouskisa" ja 5/6 kerhon esitys "Manioiden tarina" kyläkoulukahvilassa.
22.4. Rauman kansalaisopiston kehitysvammaisten teatteriryhmä sekä kehitysvammaisten bändit esiintyivät Kaunisjärven vanhainkodin asukkaille sekä kaikille muille halukkaille klo 13.30. Bändit ohjasi Eija Karvinen ja näytelmän Eila Saarva.
18.4. Runoja ja säveliä lahetystyön hyväksi kirkkokahveilla Ulvilassa. Irja Vekka, Eila Saarva.
13.4. Vakka-opiston Runotupa-ryhmä järjesti Eilan kanssa Runoraati-tapahtuman Laitilan kirjastossa klo 19.00
9.-11.4 Mustat serkut järjestävät Eilan kanssa "Monen muodon teatterifestivaalin" Raumalla kulttuuritalo Posellissa.
8.4. Vakkaopiston kehitysvammaisten teatteriryhmä esitti näytelmärimelikit toimintakeskus Palkkeessa klo 10.00.
17.3.

Eila esitti toiverunoja Vakkaopiston kulttuurikahvilassa Uudessakaupungin Sorvakkokodilla.

4.3. Vakkaopiston kehitysvammaisten teatteriryhmä esitti sekä Jukka Itkosen että ryhmän omia rimelikkejä näytellyksi sovitettuna ikääntyneille Laitilan srk-talolla klo 12.00. Ohjaus Eilan
18.2.

Riekkomäen teatteriryhmän runo-varjoteatteriesitys Riekkomäen omalle väelle.

17.2. Rauman kansalaisopiston kehitysvammaisten teatteriryhmä esitää "Kultakutri ja kolme karhua" Kinnon asuntolassa. Ohjaus Eila Saarva.
14.2. Eurajoki: Tupalan matinearyhmä esiintyi SPR:n ystävänpäiväjuhlassa Tupalassa 14.00. Ohjaus Eila Saarva.
13.2. Eila esitti runoja ja "Kyllikki vaarassa" 50-vuotispäivillä Kangasalla.
12.2. Eurajoki: Tupalan matinearyhmä esiintyi Jokisimpukassa 13.30.
8.2.

Eurajoki: Tupalan matinearyhmä esiintyi kaunummen kodissa 18.00

5.2. Eurajoki: Tupalan matinearyhmä esiintyi Toimintakeskuksessa 13.00.
2.2. Eurajoki: Tupalan matinearyhmä esiintyi keskuskoulun pienimmille 12.15.

2009

15.-17.12. Kulttuurilaturin toimesta Eila opastaa Kaunisjärven vanhainkodissa tekstiilinaamion teossa ja esityksessä
9.12. Vakka-opistonkehitysvammaisten näytelmäryhmä esitti yhdessä käsikirjoitetun näytelmän "Uudet juhlat Lahtisilla" kehitysvammaisten joulujuhlassa srk-talolla. Ohjaus Eila Saarva.
8.12. Kulttuurilaturin toimesta Eila esitti toiverunoja Lapin Linnavuoressa klo 10 ja Euran Osmanrinteessä klo 12.30
1.12. Kulttuurilaturin toimesta Eila esitti toiverunoja Kiukaisten Suvannossa klo 15.
27.11. Vasaraisten koulun 3/4 ja 5/6 teatterikerhot esittivät koulun pikkujouluissa. Ohjaus Eilan.
20.11. Kulttuurilaturin toimesta Eila esitti toiverunoja vanhusten palvelukeskuksessa Köyliössä klo 12.
20., 23.
ja 27.11.
Kulttuurilaturin toimesta Eila ohjasi Eurajoen vanhainkodilla paperinaamion tekoa ja esitystä.
17.11. Kulttuurilaturin toimesta Eila esitti toiverunoja Kiukaisten Suvannossa klo 15.
13.11. Kulttuurilaturin toimesta Eila esitti toiverunoja vanhusten palvelutalolla Köyliössä klo 12.
 10.11. Kulttuurilaturin toimesta Eila esitti toiverunoja Lapin Linnavuoressa klo 10 ja Euran Osmanrinteessä klo 12.30.
14.11.

Vasaraisten koulun 5/6 teatterikerho esitti sketsejä koululla. Ohjaus Eilan.

4.11.

Kehitysvammaisten kulttuurifestivaali Raumalla kanalin partaalla kulttuuritalo Posellissa, pääjärjestäjinä Eija Karvinen ja Eila Saarva.
Aloitamme klo 10.00 Antinkartanon selkokielisellä jazz-jumalanpalveluksella ja jatkamme erilaisten kokoonpanojen ohjelmaa seuraten aina n. klo 19.30 asti.

2.11. Avointen ovien kenraaliharjoitukset Laitilan meijeriteatterilla klo 12.00. Vakkaopiston kehitysvammaisten näytelmäryhmä esitti yhdessä käsikirjoitetun näytelmän "Uudet juhlat Lahtisilla". Ohjaus Eila Saarva.
4.10. Mustat serkut esittivät käsiteatteriversion luomiskertomuksesta Parkanon kirkon perhemessussa klo 10 sekä tämän jälkeen seurakuntatalolla nelivuotiaitten synttäreillä esineteatteriversion H.C. Andercenin sadusta ”Peukalo-Liisa”.
6.9.

"Kämmenellä" Vaajakosken srk, naisten iltapäiväkahvit klo 14.00

30.8. Musiikki- ja runo-ilta lähetystyön hyväksi, Guido Kriik, Eila Saarva, Irja Vekka. Laitilan vanha pappila klo19.00
23.8. Perinteinen kesäjuhla Muinan mäellä klo 14.00, Muinan 30 v. Juhla. Ohjelmassa mm näytelmä ”Enne muina ja Muina ny”, faktaa ja fiktiota 30-vuotisesta Muinasta, ryhmäprosessoinnin pohjalta käsikirjoitus sekä ohjaus Eila Saarva, raumannos Maija Jurva.
19.8. Pori folk: Mustat serkut esittivät ”Ruma ankanpoikanen”, jonka jälkeen Eila pitää workshopin käsiteatterista, Reposaaren koulu 9.00 -11.00; Cygnaeuksen kansainvälinen koulu 13.00 – 15.00.
18.8. Pori Folk: Mustat serkun esittivät ”Ruma ankanpoikanen”, jonka jälkeen Eila pitää workshopin käsiteatterista, Toejoen koulu, 9.00 -11.00; Cygnaeuksen koulu 13.00 – 15.00
17.8. Mustat serkut esittivät käsiteatteriversion ”Ruma ankanpoikanen” ja esineteatteriversion ”Peukalo-Liisa” Vasaraisten koululla 10.00 -11.00
15.8.

Mustat serkut esiintyvät 3 x 25 v. eli 75 -vuotissynttäreillä Raumalla. Ohjelmassa Ruma ankanpoikanen ja ensi-ilta esineteatteriversiolle H.C. Andersenin sadusta Peukalo-Liisa, ohjaus Eila Saarva

19.6. Juhannusaaton juhla Harjavallan srk-talolla. Eila ja Hilja Kana esittävän runoja. Aati, Iita, Taavi ja Liina esittivät sketseinä Suomen kansan vanhoja loruja. Lopussa Aati ja Liina esittivät tanssin.
18.6. Juhannusjuhlat hoitokoti Linnanneidossa. Eila, Liina ja Hilja Kana esiintyvät.
2.6. Riekkomäen kesäjuhla klo 15.00 Näytelmäryhmä esitti "Väinämöisen synty" ja paperiteatteriversion "Sudesta ja kolmesta pienestä porsaasta". Ohjaukset Eila Saarva
29.5. Vasaraisten koulun teatterikerho esitti käsikirjoittamansa näytelmän "Sekaisin showssa" koulun kevätjuhjassa 18.00. Ohjaus Eila Saarva
28.5.

Rauman kansalaislaisopiston kehitysvammaisten näytelmäryhmä esitti sirkusaiheista ohjelmaa Rauhankatu 10:ssa, Lumikin kesäjuhlissa.

16.5. "Isän rakkaat" Laukaan srk:n naistenpäivillä klo 13.00
30.4. Vapunaaton juhla Riekkomäessä. Näytelmäkerho esitti "Väinämöisen synty" -näytelmän. Ohjaus Eila Saarva
27.4. Kulttuurituokio Suvannon palvelukodissa Kiukaisissa, Alma esiintyi.
24.3.

Alma 18-vuotispäivillä Raumalla

7.4. Kulttuurituokio Linnavuoren palvelukeskuksessa Lapissa, elämänkaaren runoja.
2.4. Kulttuurituokio Osmanrinteen päiväkeskuksessa Eurassa, elämänkaaren runoja.
24.3.

Alma juontamassa 18-vuotispäivillä Raumalla

24.3. Kulttuurituokio Jokisimpukan palvelukeskuksessa Eurajoella, Alma esiintyi.
22.3.

Kehitysvammaisten Tuomasmessu Rauman Pyhän ristin kirkossa. Kansalaisopiston teatteriryhmä esitti messussa näyteltynä Marian ilmestyksen sekä saarnan tyhjistä käsistä, mitä tavallinen ihminen voi antaa. Ohjaus Eila Saarva.

21.3. Soiseli 50-vuotispäivillä Raumalla
12.3. Runoja levosta ja läheisistä ja itsetunnosta Hankasalmella klo 18.00
12.3. "Kämmenellä" Vaajakosken srk-talolla perhetuvassa klo 9.00
15.2. Runoja 80-vuotispäivillä Vantaalla
24.2. Palke 35-vuotta historiikkiesitys Pajalan vierailulla
4.2. Laitilan työkeskuksen Palkkeen avoimet ovet 35-vuotispäivän kunniaksi. Vakka-opiston kehitysvammaisten näytelmäryhmä esitti koostamansa historiikki-esityksen aiheesta. Ohjaus Eila Saarva.
25.1. Mustat serkut esitti "Ruman ankanpoikanen" ja "Luomiskertomus" Harjavallan seurakuntatalossa klo 16.00
24.1. Soiseli Ulvilassa 70 -vuotispäivillä
6.1.

Mustat serkut esittivät tiernapojat klo 10:n loppiaisjumalanpalveluksen päätteeksi kirkkokahveella Töölön kirkossa

4.1. Mustat serkut esitti "Tiernapojat" Tapanilassa

2008

30.12. Mustat serkut esitti "Tiernapojat" Naulan työkeskuksessa
4.12. Rauman kansalaisopiston kehitysvammaisten näytelmäryhmän, ohjaaja Eila Saarva, ja kehitysvammaisten bändin, johtaja Eija Karvinen, livekuunnelma ”Pukin pajassa” lumikissa rauhankadulla klo 18.30
1.12. Mustat serkut esitti Tiernapojat Laitilan kansalaisopiston runotuvassa klo 18.30
30.11. Mustat serkut esitti Tiernapojat Eurajoen Tupalassa klo 18.00
30.11. Mustat serkut esitti "Tiernapojat" Kulamaan pyhäkoulun joulujuhlassa klo 10.00
26.11.

Asta on nasta,klo 9.00 ja 10.00 päiväkotiryhmälle Brinkkalassa

25.11. Asta on nasta, klo 10.00 päiväkotiryhmälle Brinkkalassa
23.11. Turun Amk:n nukketeatterin erikoistumisjakson päättötyöesitykset kutsuvieraille Turun Brinkkalassa
Klo 15.00 Ruususuu, esitys lapsille
Klo 16.00 Asta on nasta, esitys lapsille
Klo 17.00 Spoon river -naamioesitys aikuisille.
19.11. Asta on nasta , klo 10.00 päiväkotiryhmälle Brinkkalassa
18.11. Asta on nasta, 10.00 päiväkotiryhmälle Brinkkalassa
9.11. "Kämmenellä" Kangasalla klo 16.00
26.10. Osallistuminen "Kesäaika päättyy"-festivaalien nukketeatterikilpailuun "Varsinaiset"-ryhmän kanssa esityksellä: "Tulkintoja Spoon river -antologiasta
5.11. Vakka-opiston kehitysvammaisten näytelmäryhmän esitys ”Metsän rakkaustarina” Laitilan Meijeriteatterissa. Ohjaus Eila Saarva.
21.10. Rauman kansalaisopiston kehitysvammaisten näytelmäryhmän esitys, kolme sketsiä, Naulan työkeskuksessa ”Uuno tahtoo johtajaksi”, ”Herkkuruokaa” ja ”Hatut”.
20.9. Mustat serkut esitti "Ruma ankanpoikanen" ja "Luomiskertomus" Westerkullan kartanossa Klo 15.00 ja klo 18.00
19.9.

Kaksi ensi-iltaa: Mustat serkut esitti H.C. Andersenin "Ruma ankanpoikanen" ja "Luomiskertomus", ohjaus Eila Saarva,  hoitokoti Hesevassa Helsingissä klo 13.00.

24.8. Perinteinen kesäjuhla Muinanmäellä klo 14.00 Vasarainen, Rauma
Ohjelmassa mm. kuvaelma Suomen kansan loruista
Esiintyjinä Aati, Iita, Taavi ja Liina Saarva, ohjaus Eila Saarva
23.8. Tarinoita rakkaudesta, häätilaisuus, Rauma
23.8. Pori Folk, Tarinatupa, Korsmanin talo
klo 10 - 10.45 Iäkkäämpien tarinoita (esitys 15 min.), vapaa sana, yleisön tarinat
klo 11 - 11.45 Tarinoita rakkaudesta (esitys 15 min.), vapaa sana, yleisön tarinat
klo 13 - 13.45 Iäkkäämpien tarinoita (esitys 15 min.), vapaa sana, yleisön tarinat
klo 14 - 14.45 Tarinoita rakkaudesta (esitys 15 min.), vapaa sana, yleisön tarinat
13.7.  Esiintyminen rippijuhlissa Kangasalla
29.6.

Räisäläjuhlat, Harjavalta, klo 13.00 Pääjuhlä. Eila esitti evakkojen runoja.

28.6. Räisäläjuhlat, Harjavalta, klo 19.00 Karjalaiset iltamat
Esiintyjinä mm Eila Saarva ja lapset Aati, Iita, Taavi ja Liina Saarva.
19.6. Juhannusjuhla hoitokoti Linnanneidossa
29.5. Rauman kansalaisopiston teatteriryhmän (ohj. Eila Saarva) ja bändin (ohj. Eija Karvinen) yhteisesitys "Kaunotar ja hirviö" kesäjuhlissä, Lumikki, Rauma
27.4. 50-vuotisjuhlat, Hyvinkää
13.4. Alma kehitysvammaisten kirkkopyhässä Porin Teljän kirkossa
11.3. "Runokuvia keväässä, uusia alkuja luonnossa ja ihmisessä", Kokemäen kirjasto klo 18.00
16.2. Alma häissä, Rauma
6.2. Rauman kansalaisopiston teatteriryhmän (ohj. Eila Saarva) esitys "Prinsessan päiväkirja" bändiläisille ja omaisille, Lumikki, Rauma
6.1. Tiernapojat, käsiteatteriryhmä ”Mustat serkut”, Orimattila
5.1. Tiernapojat, käsiteatteriryhmä ”Mustat serkut”, Westerkullan kartano, Vantaa
4.1. Tiernapojat, käsiteatteriryhmä "Mustat serkut",
Hesevan hoitokoti, Helsinki

2007

29.12. Käsiteatteriryhmä Mustat serkut esitti tiernapojat 50-vuotispäivillä Raumalla
14.12. Käsiteatteriryhmä Mustat serkut esitti tiernapojat Uotilan tilalla Harjavallassa
9.12. Käsiteatteriryhmä Mustat serkut esitti tiernapojat kirkkokahveilla Harjavallan kirkossa klo 11.00 sekä Hopeakeitaassa klo 14.00
6.12. Käsiteatteriryhmä Mustat serkut esitti tiernapojat nukketeatteritalo Parvulassa Kangasalla
3.12. Tiernapojat, käsiteatteriryhmä "Mustat serkut" Kodiksamin koululla Hiinnerjoella
1.12. Rauman kansalaisopiston kehitysvammaisten teatteriryhmän
(ohj. Eila Saarva) ja bändin (ohj. Eija Karvinen) yhteisesitys kehitysvammaisten joulujuhlassa Meriristi, Rauma
24.-25.11. Käsiteatteriryhmä "Mustat serkut" osallistui Oulun valtakunnallisiin tiernapoikakilpailuihin.
Kilpailussa oli kolme sarjaa: Oulun perinteen mukainen sarja, yleinen sarja ja mukaelmasarja. Mustat serkut pääsivät finaaliin ja voittivat mukaelma-sarjan kolmannen palkintosijan.
15.11. Alma ja Hilja Varpuli Kana Kourujärven kirjastossa Raumalla klo 10.00
13.11. Alma ja Hilja Varpuli Kana klo 10.00 Uotilan kirjastossa ja klo 18.00 Pyynpään kirjastossa, molemmat Raumalla
11.11. Isäinpäivän aiheissa Aurassa
2.11. Tyhjän sylin hartaus Rauman Pyhän Ristin kirkossa pyhäinpäivän aattona
1.11. Teatterinuken illuusio-kurssin päätösnäyttelyn avajaiset.
Näyttelyn lisäksi nukketeatteriesityksiä, mm. Kyllikki vaarassa paperiteatteriesityksen ensi-ilta. Ullakkogalleria 17-19, suurtori, Turku
21.10. ”Sydänääniä”, klo 17 – 18.30, Leppävaaran kirkko
18.10. Poselli Rauma: Käsiteatteriryhmä Mustat Serkut esitti Tiernapojat klo 17.30, klo 19.20 ja klo 19.40
Välissä sooloteatteri Tyrskeen esitys ”Kämmenellä” klo 18.00
Puffetti
Lippu- ja puffettitulot käytetään käsiteatteriryhmän matkaan Oulun tiernapoikakilpailuihin.
3.10. Ensi-ilta: SOI SELI, Eurajoki klo 19.00
SOI: Jenni Hanikka
SELI: Eila Saarva
14.7. 50-vuotisjuhlat Enonkosken luostariyhteisö, juhla suvulle
10.7. Esiintyminen Suomen lausujainliitoa kesäkurssilla Keski-Suomen opistolla opiskelijamatineassa. Esityksestä tuli kunniamaininta.
1.7. Alma voitti Uudenkaupungin pelle- ja nukkepäivillä suomenmestaruuden pellejen nurmihiihdossa rinnanmitalla. Muut osallistujat olivat vain miehiä.
29.4. Isän rakkaat, Orimattila klo 18.00
23.4. Kämmenellä, Imatra klo 18.00
15.4. Arjen Majatalo, Kangasalan kirkko klo 18-20, runoesitys 1.osa 2.osa
1.4. Rauman kansalaisopiston runoklubin esitys
"Aprillia, aprillia", ohjaus Eila Saarva
Illanvietossa opistolla klo 17 ja eteenpäin
29.3. Vasaraisten koulu klo 18
25.3. Runoja ja säveliä, konsertti yhteistyössä Teljän kamarikuoron kanssa Turun Mikaelin kirkossa klo 18
11.3. Naamioteatteriesitys ”Orvokista Mekkaan”, 50-vuotisjuhlat, Harjavalta
21.2. Keskusteluseuran 50-vuotisjuhlat, Rauma
14.2. Ystävänpäivän merkeissä, Nokia
27.1. 50-vuotisjuhlat, Nakkila
23.1. Runoklubin "Lumikki ja 7 kaivostyöntekijää"
21.1. 50-vuotisjuhlat Enonkosken luostariyhteisö, juhlat kyläläisille
1.1. Tiernapojat käsiteatterina, Helsinki

2006

31.12. Tiernapojat käsiteatterina Westerkullan kartano, Vantaa
23.12. Tiernapojat käsiteatterina, Ulvila
19.12. Tiernapojat käsiteatterina, Rauma
18.12. Tiernapojat käsiteatterina, Vasaraisten koulu, Rauma
10.12. Tiernapojat käsiteatterina, Turun Taideakatemia
10.12. Tiernapojat käsiteatterina, Turku Jaanintie
6.12. Tiernapojat käsiteatterina, Harjavalta
5.12. Ylioppilasjuhlat, Ulvila
4.12. Tiernapojat käsiteatterina, Eurajoki
2.12. Ensi-ilta: Tiernapojat käsiteatterina mustan teatterin keinoin, Harjavalta
19.11. Alma Vasaraisten Iskun 25-vuotisjuhlassa
29.10. Rauman Kansalaisopiston runoklubi esitti ”Lumikki ja 7 kaivostyöntekijää” runoversiona, ohjaus Eila Saarva
1.10. Alma juontaa Eurajoki-päivien pääjuhlan
12.9. Esiintyminen Rauman kansalaisopiston opettajainkokouksessa
3.9. Runoja ja säveliä syysillassa, yhteistyössä Teljän kamarikuoron kanssa
24.7. 50-vuotisjuhlat, Jyväskylä
1.7. Häät, Juupajoki
14.6. Ikäihmisten virkistyspäivät, Hattula
10.6. Alma polttareissa Tampereella
3.6. Alman ensiesiintyminen ylioppilasjuhlissa Raumalla
28.5. 70 – vuotiaiden yhteissynttärit, Rauma
28.5. Yllätyssynttäreillä Ulvilassa
14.5. Äitienpäivän merkeissä Ulvilassa
7. 5. 50-vuotisjuhlat, Forssa
1. 5. 50-vuotisjuhlat, Klaukkala
25.4. Koivuhaan koulu, Parainen klo 12: koulun oppilaat 2 – 6 luokat
26.3. Naistenpäivät, Korpilahti
11.3. 160-vuotisjuhlat ( 25-, 60- ja 75-vuotiaat), juhlatalo Marimba, Nakkila
11.3. Naisten aamukahvit, Unaja, Rauma
18. -19. 2. Kuunnelman taltiointia Yleisradiolle
15.2. Ajankohtaista -kurssi, Rauman kaupungin kansalaisopisto
5. 2. Perhemessun saarna sekä yhteisvastuukeräyksen aloitustilanne
kirkkokahveilla, Aura
28.1. 70-vuotisjuhlat, Poselli, Rauma
26.1. Eurajoki -sali
8.1. Presidenttiehdokkaan vaalitilaisuus, Poselli, Rauma

2005

20.11. Parainen, rippikoululaisten ja vanhempien yhteinen tilaisuus
8.11. Ulvila
6.11. Eura
5.11. 40-vuotissyntymäpäivä, Ruusula, Helsinki
30.10. Runomatinea - kuorokonsertti Teljän kamarikuoron kanssa, Harjavalta
29.10. Vaajakoski, naistenpäivät
23.10. Runomatinea - kuorokonsertti Teljän kamarikuoron kanssa, Rauma
15.10. 70-vuotis syntymäpäiväyllätys, Ulvila
9.10. Tyrvää
10.9. Sukujuhlat, Säkylä
21.8. Pori Folk, Korsmanin talo
31.5. 40 - vuotis syntymäpäiväyllätys, Lappi
25.5. Satakunnan radio, Pori
19.5. Ensi-ilta: Jos me olemme Jumalan kämmenellä, missä ovat
Jumalan sormet? Rauman srk:n virastotalo
15.5. Runomatinea – Kuorokonsertti
Teljän Kamarikuoron kanssa, Pori
24.4. Tuusula
3.4. Nakkila, Penttalan talo
13.3. Petäjävesi
13.3. Vaajakoski
10.3. Hankasalmen as.
23.2. 50-vuotisjuhlat, Kankaanpää
14.2. Näkövammaistyön ystävänpäivä, Tampere
13.2. 40-vuotisyllätys, Rauma
27.1. Eurajoki
1.1. Häät, Vehmaa

2004

27.11. Elohopeakerhon pikkujoulut Raumalla
21.11. 70v. yhteissynttärit Teljän kirkko, Pori
14.11. Saarijärvi
11.11. Rovastikunnalliset omaishoitajien päivät,
Jyväskylä
4.11. Rauman kaupunginjohtajan läksiäiset
2.10. Diakoniapäivät Pori, promenadisali
4.9. Lasten telttapäivät, Rauma
28.8. Hautajaiset, Pori
22.8. Muinan kesäjuhlat (25 v)
27.6. Kesähartaus Muinan tiloissa, Vasarainen
6.6. Rauman srk:n 50-vuotiaiden yhteisjuhlat
2.5. Lukulan 55-vuotisjuhlat, Rauma
1.5. Antinkartanon kappeli, Ulvila
30.4. Hautajaiset, Turku
29.4. 40-vuotisyllätys, Rauma
24.4. 70-vuotisjuhlat, Rauma
4.4. Vasaraisten koulu, Rauma
28.3. Varsinais-Suomen kansanopisto, Paimio
27.3. Hautajaiset, Rauma
20.3. Valmistujaisjuhlat, Harjavalta
8.3. Mäntän srk-talo
22.2. Köyliön srk-talo
15.2. Pyhärannan srk-koti
9.2. SPR:n kerho, Kokkila, Rauma
8.2. 60-vuotisjuhlat, Harjavalta
2.2. Tuiskulan kotikolo Köyliö, Kirsi Mikkolan taidenäyttelyn avajaiset
25.1. Parvula, Kangasala

2003

8.12. Pappilan perhetalo, Ylöjärvi
23.11. Kaaron srk-koti
22.11.  Hautajaiset, Pori
16.11. Kauhajoen srk-keskus
16.11. Korstesjärven srk-talo
16.11. Voltin rukoushuone, Alahärmä
15.11. Lakeuden risti, Seinäjoki
15.11.  Naisten aamiainen, Lakeuden risti, Seinäjoki
14.11. Ylistaron srk-talo
10.11. Ulvilan kirkkotupa
9.11. Nakkilan srk-keskus
2.11. Harjavallan srk-talo
12.10. Haappusten kirkko
11.10. "Tumaini Toivo"-näyttelyn avajaiset, Ikaalisten srk-keskus
24.8. Kesäjuhlat Muinanmäellä
28.7. Räisäläjuhlat Kokemäellä
27.6. Evankeliumijuhlat Harjavallassa
20.6. Juhannusaaton juhla Euran Mannilassa
29.5. Ensi-ilta: Isän rakkaat, Vasaraisten koulu
13.4. Luopioisten srk-talo
23.3. Henrikinkirkko Turku
9.3. Rippijuhlat, Ulvila
2.3. S:t Perin kirkko Uppsala
1.3. S:t Mikaelin kirkko Örebro
26.2. Skärholmenin kirkko Tukholma
9.2. Pyhärannan srk-koti
24.1. Valmistujaisyllätys, Rauma

2002

15.12. Kuappla Rauma, seiminäyttely
7.12. Talli ry:n joulupiha, Pori
23.11. Naistenpäivät, Klaukkalan seurakuntakeskus
16.10. Diakonian vapaaehtoisten juhlat, Länsiporin kirkko
19.9. Hakoniemen kirkko, Kankaanpää
16.9. 50-vuotisjulat, Rauma
31.8. 60-vuotisjuhlat, Rauma
4.8. Rippijuhlat, Ulvila
1.5. Antinkartanon kappeli
11.3. Ylöjärven srk-talo
20.2. Rippileiri, Harjavallan srk
17.2. Vasaraisten koulu
12.2. Naistenkahvila Akordia, Ikaalinen
3.2. Poselli, Naistenpäivät Raumalla
27.1. Ulvilan kirkkotupa

2000

12.10 Temppeliaukion kirkko
8.10. Kangasalan srk-talo
24.9. Kotiseutumuseo Muina Vasarainen
17.9. Ensi-ilta: Kiitos elämästä, Harjavallan kirkon kappeli